لیست اختراعات علي شكري
اختراع حاضر به فرآيندپليمريزاسيون ترپليمر EPDM با ميزان ترمونومر (ENB) هشت و نيم درصد با دانسيته، ويسكوزيته موني، دماي انتقال شيشه اي، ميزان دي ان و ميزان اتيلن مشخص، از پليمريزاسيون مونومر اتيلن، مونومر پروپيلن و ترمونومردي ان(ENB) در حضور سيستم كاتاليست زيگلر–ناتا شامل: الف) تركيب حاوي اتم مركزي V3+مشروط بر اينكه اتم هالوژن با آن پيوند مستقيم نداشته باشد. ب) تركيب ارگانو هاليد آلومينيوم به عنوان كمك كاتاليست، پرداخته كه در مقايسه با نمونه مرجع با درصد ترمونومر كمتر در ساختار محصول، خواص مطلوبي حاصل شده است. دليل مبنا قرار دادن نمونه مرجع خاص، بخاطر مصرف زياد از آن در كشور و ويژگيهاي خاص مانند ويسكوزيته پايين، فرآيندپذيري عالي و ولكانيزاسيون با سرعت فوق العاده بالا كه در درزگير پنجره ها، ساخت واشر، فومهاي پليمري، پوشش بسته ها و ساخت ديواره جانبي سفيد تاير و ... كاربرد دارد.
در حال حاضر در اغلب مراكز صنعتي در يك پروسه صنعتي از مقدار قابل توجهي كابل و سيم كشي جهت كنترل و مشاهده پروسه توليد استفاده مي گردد.كه گاها به علت بروز عيب در هادي ها ، مشكل عيب يابي و تعميرات وجود دارد و همچنين در مسير فرمان و كنترل تجهيزات از تعداد قابل توجهي كنتاكتور و تايمر استفاده مي گردد.با به ميدان آمدن تجهيزات كنترل دقيق و پيچيده تر در فرآيند صنعتي هنوز ارتباط الكتريكي توسط كابلها و سيمها وجود دارد.كه اين عمل باعث بالا رفتن هزينه سيم و اشتباهات فردي شده است.در بسياري از مراكز هنوز دستورات بصورت دستي انجام مي گيرد كه باعث بوجود آمدن خطا نيز مي شود.در اين پروژه با ارسال پيام هاي راديويي و دريافت و تحليل آنها توسط ميكروپرسسور برنامه ريزي شده مي توان لحظات مختلف توليد را با سرعت بسيار بالا (با توجه به فركانس ارسال داده ها) مسير فرآيند را مشاهده نمود و همچنين قطعات زياد مسير توليد را بصورت اتوماتيك كنترل نمود ، كه نتيجه داشتن پهناي باند مناسب فركانس هاي راديويي در مسير خط فرآيند است. كه باعث كاهش هزينه ها و تلفات جاني مي شود.
خلاصه توصيف اختراع: تله الكتريكي نوري فرموني؛ زمينه كشاورزي - مبارزه با افات، برق - الكترونيك آفات يكي از مهمترين مشكلات در كشاورزي مي¬باشند براي مبارزه با آفات از تله¬ها استفاده مي¬شود، تله¬هاي حاضر از نظر عملكرد كارايي مطلوبي را ندارند زيرا در تله¬هاي موجود به دام انداختن و ازبين بردن حشرات به خوبي صورت نمي¬گيرد، و تغييرات طول موج نسبت به دما در آن در نظر گرفته نشده است همچنين از نظر اقتصادي هيچ توجهي به هزينه¬هاي تعويض ماده كشنده نشده است. در طرح حاضر براي جذب حشرات از طول موج¬هاي مختلف با توجه به تغييرات دماي محيط و همچنين استفاده از تركيب رنگ¬هاي گوناگون در كنار هم و بكار گيري فرمون¬هاي جنسي استفاده شده است؛ براي از بين بردن حشرات از انرژي الكتريكي استفاده شده است، شكل خاص تله كه به صورت استوانه¬اي طراحي شده است كه نور و فرمون در مركز آن قرار دارد علاوه بر جذب بهتر حشرات و آفات از بين بردن آفات جذب شده در اين نوع از طراحي بيشتر از طراحي به صورت صفحه¬اي مي¬باشد. همچنين طراحي حاضر سبب مي¬شود كه فضاي كمتري از محيط اشغال شود.
مهمترين مزاياي دستگاه فراصوتي تحويل دارو در مقايسه با تزريق زير جلدي انسولين بدون درد و غير تهاجمي بودن سادگي قابل حمل بودن سيستم كم هزينه و در عين حال موثر بودن آن است. دستگاه فراصوتي تحويل دارو شامل آرايه 7 تايي مولدهاي فراصوتي اتاقك ذخيره انسولين و بخش الكترونيكي فعال كننده مولدهاست. مبدلهاي پيزوالكتريك ضد آب داخل محفظه اي از جنس آلومينيوم و فركانس تشديد 0/1 +40 كيلو هرتز بصورت تجاري در دسترس بوده و اتاقك انسولين در قالب يك محفظه استوانه اي طراحي شده است. الكترونيك سيستم جهت درايو كردن آرايه مولدها شامل يك آميلي فاير توان شبكه تطبق دهنده و ميكروپروسسور 8 بيتي برنامه ريزي شده مي باشد عملكرد دستگاه بر روي خرگوشهاي هايبرگلايسميك مورد ارزيابي قرار گرفته و نشان داده شد كه در تابش 10 دقيقه اي امواج فرا صوت سطح انسولين پس از 60 دقيقه U/L و 341/9 افزايش و سطح گلوكز تا دقيقه اي 180، mg/dl و 229/0 كاهش داشته و در تابش 20 دقيقه اي سطح انسولين در زمان 30 دقيقه MU/L و 307/9 افزايش و سطح گلوكز در زمان 180 دقيقه mg/dl و 283/9 كاهش نشان داده است. همچنين ايمني دستگاه نيز با انجام مطالعاتبافت شناسي روي بافت تابش ديده خرگوش بررسي شد كه نتايج حاكي از ايمن بودن روش است. عليرغم نتايج دلگرم كننده اي كه گزارش شده اين روش هنوز مجوز باليني دريافت نكرده است زيرا بايستي كماكان جهت بررسي مكانيسم تحويل انسولين پارامترهاي مداخله گر و تعيين شرايط بهينه آنها (عواملي نظير سيكل كاري، زمان تابش شدت و سطح مقطع مولدها و حجم انسولين موجود در محفظه دستگاه) تحقيقات لازم صورت گيرد.
موارد یافت شده: 4